Пул активів на аукціоні 15 липня: права вимоги за кредитами юросіб, основний вид діяльності яких – фармбізнес

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні пул активів АТ «Банк «Фінанси та Кредит», що перебуває в ліквідації. Торги пройдуть 15 липня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

До складу пулу увійшли права вимоги за 10 кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання, основний вид діяльності яких – виробництво фармацевтичних препаратів і матеріалів. Більшість активів знаходиться в заставі Національного банку України.

Серед забезпечення за кредитами – єдиний майновий комплекс у Львові та комерційна нерухомість у Києві, а також земельні ділянки в Київській області, прості іменні акції та майнові права на отримання товару. Раніше ці активи уже виставлялися на продаж, однак поки не були куплені.

Початкова ціна лоту – 1,154 млрд грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Стежити за перебігом торгів можуть усі бажаючі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку «Фінанси та Кредит», в тому числі із забезпеченим кредитором – НБУ.

Більше інформації про лот GL18N019956 та умови участі в аукціоні можна дізнатися на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, детальна інформація про активи у складі пулу представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter