Нерухоме майно «Місто Банку» буде виставлене на аукціони в другій половині червня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на відкриті електронні аукціони нерухоме майно АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться в другій половині червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Зокрема, потенційним покупцям будуть запропоновані такі лоти:

  • будівля спорткомплексу загальною площею 2 327,20 кв. м, розташована в місті Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького, 139. Початкова ціна лоту – 11,1 млн. грн. Дата аукціону – 25 червня.
  • житловий будинок загальною площею 2 609 кв. м та земельна ділянка, що знаходяться в місті Києві на вулиці Феодосійській, 2а. Початкова ціна лоту – 55,6 млн. грн. Дата аукціону – 18 червня.
  • земельна ділянка площею 0,0945 га та чотири квартири, розташовані в місті Києві на вулиці Олеся Гончара, 32в. Всі об’єкти реалізуються окремими лотами. Дата аукціонів – 24 червня.
  • земельні ділянки в селі Лебедівка Вишгородського району Київської області. Кожна з ділянок має площу 1,15 га і буде виставлена на продаж окремим лотом з початковою ціною 3,8 млн грн. Дата аукціонів – 18 червня.
  • два житлові будинки (таунхауси), кожен з яких має загальну площу 281,8 кв. м, разом із земельними ділянками, що розташовані в смт Козин Обухівського району Київської області. Об’єкти реалізуються окремими лотами з початковою ціною 5,1 млн грн. Дата аукціонів – 18 червня.

Торги відбудуться за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Взяти участь у них можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ціну за лот.

Більше інформації про виставлені на продаж активи «Місто Банку» та умови участі в торгах – на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter