Головний офіс «ВТБ Банку» площею майже 6 тис. кв. м у центрі Києва буде виставлено на аукціон 6 липня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні велику будівлю бізнес-центру загальною площею 5 975,3 кв.м разом із земельною ділянкою площею 0,1155 га в центрі Києва, а також 1801 одиницю основних засобів. Всі активи належать АТ «ВТБ БАНК», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 6 липня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Фасадна 8-поверхова офісна будівля преміум-класу знаходиться в центральній діловій частині Києва, на перетині вулиці Пушкінської та бульвару Тараса Шевченка. Поруч розташовані торговельні та бізнес-центри, п’ятизірковий Premier Palace Hotel і головна транспортна артерія столиці – вулиця Хрещатик. У кількох хвилинах пішки – станції метро «Театральна» і «Площа Льва Толстого», Бессарабський ринок і парк ім. Тараса Шевченка. Розвинена інфраструктура, великий пішохідний та автомобільний трафіки, а також транспортна доступність сприятимуть розвитку бізнесу будь-якого напрямку і масштабу.

Будівля має підземний паркінг, два ліфти, оснащена сучасними інженерними системами, автономним електропостачанням. Її можна використовувати за різним функціональним призначенням, зокрема як офісний чи торговельний центр, нижні поверхи можуть бути обладнані під магазини, ресторани тощо.

Початкова ціна лоту – 399,8 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «ВТБ Банку».

Детальна інформація про лот G22N020027 і умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічний паспорт активу – на сайті Фонду за посиланням.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter