Пул активів із сучасним 6-поверховим бізнес-центром у Києві в заставі - на аукціоні 26 липня

09.07.2021

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить повторно на продаж на відкритому електронному аукціоні пул активів АТ «Місто Банк», що перебуває у ліквідації. До пулу активів увійшли: право вимоги за кредитом компанії з видобутку сапропелю у Волинській області, а також земснаряд МЗ-17МЕ для видобутку сапропелю 2011 р. в. із внутрішньою мережею електропостачання. Торги відбудуться 26 липня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Серед об’єктів застави за кредитом – сучасний 6-поверховий бізнес-центр загальною площею 3115 кв м, який розташований у самому серці столиці – на бульварі Тараса Шевченка, а також комплекс зі зневоднення та переробки сапропелю з офісно-виробничими приміщеннями у Волинській області, система для зневоднення ґрунту, лінія з виробництва органо-мінеральних сумішей тощо. Крім цього, до забезпечення за кредитом увійшли корпоративні (майнові) права на частку 80% у статутному капіталі компанії-позичальника, яка займається в Україні видобутком, переробкою та застосуванням сапропелю. Цей продукт має унікальні властивості та використовується в багатьох галузях промисловості та сільському господарстві.

Стартова ціна лоту – 81,89 млн грн

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом.

Детальна інформація про лот GL16N020154 та умови участі в аукціоні розміщена на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, докладна інформація про активи у складі пулу представлена в кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter