ФГВФО визначив суб’єктів оціночної діяльності, які можуть залучатися для оцінки активів банків, що перебувають у його управлінні

22.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

За результатами планового кваліфікаційного відбору за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності» (СОД), Фондом гарантування вкладів фізичних осіб визначено 7 компаній, які відповідають усім критеріям, визначеним документацією кваліфікаційного відбору, та можуть залучатися для оцінки активів неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються. Перелік осіб, відібраних за напрямом «Суб’єкти оціночної діяльності», затверджений рішенням виконавчої дирекції Фонду, можна знайти тут.

Варто наголосити, що участь у кваліфікаційному відборі взяли 33 потенційні учасники. Пропозиції приймалися до 10:00 6 липня 2016 року, про що повідомлялося на Офіційному сайті Фонду.

Умови та порядок відбору визначеноПоложенням про порядок відбору осіб, які можуть виконувати роботи (надавати послуги) неплатоспроможним банкам або банкам, що ліквідуються, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, затвердженим рішенням виконавчої дирекції Фонду від 28.03.2016 № 434, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України від 21.04.2016 за № 612/28742.

Повідомляємо також, що найближчим часом Фонд буде проводити додатковий кваліфікаційний відбір суб’єктів оціночної діяльності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter