Будівля кафе, офіс та завод з виробництва біоетанолу – на продаж виставлено активи банку «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ»

13.10.2021

До кінця жовтня у системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів АТ «КБ «Земельний капітал». Серед лотів – нерухомість, що перебуває на балансі банку.

Так, уже 25 жовтня відбудеться аукціон, який, у першу чергу, має зацікавити  тих, хто планує розпочати свій бізнес та стати ресторатором. На продаж виставлено нежитлову будівлю – кафе, загальною площею 504,4 кв.м., що розташовується у м. Дніпрі  за адресою вул. Роторна, 10.

Актив на продаж виставляється уперше. Початкова ціна складає 9,02 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N020843 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут.















Крім того, заплановані повторні продажі активів банку.

18 жовтня відбудеться повторний аукціон з реалізації об’єкту незавершеного будівництва – заводу з переробки кукурудзи на біоетанол. До складу лоту також включено обладнання та інше рухоме майно (27069 шт.).  Розміщуються об’єкти у м. Золотоноша, що на Черкащині.

Початкова ціна лоту 184,02 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N020771 та умови участі у торгах – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут

А 20 жовтня відбудеться повторний аукціон з продажу офісного приміщення загальною площею 144,4 кв. м у місті Дніпрі (просп. Пушкіна, 15). Виставлений на продаж об’єкт знаходиться на технічному поверсі багатоповерхового житлового будинку.

Початкова ціна лоту – 1,38 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N020758 та умови участі в аукціоні – за посиланням, публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут.

Усі торги пройдуть за англійською моделлю аукціонів, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter