Комерційні приміщення в місті Ірпінь під Києвом будуть виставлені на аукціони 22 листопада

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить повторно на продаж 13 нежитлових приміщень ПАТ «ЧБРР», загальною площею 1 245 кв. м, які розташовані в місті Ірпінь Київської області. Відкриті електронні аукціони відбудуться 22 листопада 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Комерційні приміщення мають різну площу – від 24,9 кв. м до 277,8 кв. м, а також різну початкову вартість – від 431 тис. грн до 3,77 млн грн. Серед переваг об’єктів: близькість до столиці, можливість використання приміщень за різним функціональним призначенням, а також зручне розташування в центрі міста Ірпінь. Поруч – два міські парки, школи, супермаркети, аптеки, а також зупинка громадського транспорту. Все це робить об’єкти цікавими для інвесторів.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть взяти юридичні та фізичні особи, попередньо зареєструвавшись на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Для цього потрібно вибрати лот, який сподобався, і подати свою пропозицію. Детальний опис лотів та умови участі в аукціоні представлені за посиланням.

Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «ЧБРР».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter