Аукціон з продажу активів «Земельного капіталу»: в заставі за кредитами – 9,5 тисяч кв. м нерухомості на Хмельниччині

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж права вимоги за кредитами юридичної особи і дебіторську заборгованість. Активи належать АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», що нині ліквідується. Торги пройдуть 24 лютого 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Загальна сума заборгованості за активами становить 18,5 млн грн. Серед  застави за кредитами – нерухомість у Хмельницькій області, а саме нежитлові будівлі загальною площею 9 153,2 кв. м та виробниче обладнання в місті Славута, а також виробнича база загальною площею 483,1 кв. м  у місті Нетішин.

Початкова ціна лоту – 18,5 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Детальніше про лот GL16N021073 та умови участі в аукціоні можна дізнатися на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі – за посиланням. Крім цього, інформація про активи представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.

Кошти від продажу цих активів Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter