Увага! Фонд гарантування вкладів повідомляє про особливості роботи в умовах воєнного стану!

24.02.2022

Фонд гарантування вкладів працює в штатному режимі.

Запровадження воєнного стану в Україні не завадить Фонду  виконувати усі свої функції, зокрема, здійснювати виплати гарантованого відшкодування вкладникам неплатоспроможних банків.

Автоматизована система виплат, до якої підключені банки-агенти Фонду, працює в штатному режимі. Тому немає жодних підстав для призупинення гарантованих виплат. Водночас, гарантовані виплати здійснюватимуться з урахуванням запроваджених НБУ обмежень на зняття готівки у межах 100 000 грн. на день.

Нагадуємо, що виплати Фонд здійснює через 12 банків-агентів – їх актуальний перелік є на офіційному сайті Фонду за посиланням:  https://www.fg.gov.ua/articles/41315-perelik-bankiv-agentiv.html

Водночас, Фонд тимчасово призупиняє особистий прийом громадян. Про поновлення роботи у повному обсязі Фонд гарантування вкладів повідомить на офіційному сайті Фонду, на своїй Фейсбук-сторінці, в Інстаграм-акаунті Фонду.

Усі персональні та інші дані, у тому числі щодо гарантованих виплат, задоволення вимог кредиторів, щодо погашення боргів громадян за кредитами перед банками, що виводяться з ринку, а також усі інші дані, розпорядником яких є ФГВФО, збережені та захищені.

У разі наявності питань щодо діяльності Фонду гарантування вкладів або виведення неплатоспроможних банків з ринку, Ви можете отримати фахову консультацію від працівників інформаційно-консультаційного центру Фонду через соціальні мережі (знайти бот можна через посилання, ввівши назву боту через рядок пошуку в додатку:

•        чатбот у Viber: viber://pa/info?uri=fgv_info_bot 


  









•        Messenger в Facebook на сторінці Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: facebook.com/fg.gov.ua 





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter