Виплати вкладникам “Промінвестбанку” починаються 18 березня, - Фонд гарантування вкладів

18.03.2022

ПРЕСРЕЛІЗ   

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб затвердила реєстр відшкодувань вкладникам ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (далі — «Промінвестбанк»). Відповідне рішення було прийнято Фондом 17 березня 2022 року. До реєстру включено інформацію про рахунки вкладників на загальну гарантовану суму відшкодування майже 3,4 млн грн.

"Уже з 18 березня вкладники «Промінвестбанку», можуть звертатися за гарантованим відшкодуванням до одного з наших банків-агентів, підключених до процесингового центру Фонду: АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ПРАВЕКС БАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК»,  АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ «ПУМБ», АТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ «ІДЕЯ БАНК», АБ «ПІВДЕННИЙ», АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» або АТ «Ощадбанк». Як і обіцяв Фонд, виплати відшкодування починаються достроково – на 15 робочий день. Крім того, сьогодні ми спільно з банками працюємо над тим, аби забезпечити вкладникам можливість отримати відшкодування віддалено, не відвідуючи відділення банків, розуміючи, що для багатьох громадян зараз це є небезпечно, а часом і просто неможливо", - сказала Наталія Рудуха, заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів.

До реєстру включено інформацію про рахунки за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення строку дії та за договорами банківського рахунку.    

Паралельно у Фонді триває робота над формуванням реєстру для виплати вкладникам АТ «МР Банк». Про початок виплат гарантованого відшкодування вкладникам цього банку буде повідомлено додатково.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter