За перші півтора тижні Фонд гарантування виплатив вкладникам АТ «МР Банк» 355 млн грн гарантованого відшкодування

05.04.2022

ПРЕС-РЕЛІЗ   

Виплати гарантованого відшкодування вкладникам АТ «МР Банк» тривають. Лише за перші півтора тижні Фонд гарантування вкладів виплатив їм понад 355 млн грн, або ж 30% від загальної гарантованої суми.

«Виплати відбуваються у плановому режимі. Показово, що динаміка розрахунків із вкладниками повністю відповідає довоєнним, мирним часам, коли понад 50% загальної гарантованої суми вкладники отримують уже упродовж перших трьох-чотирьох тижнів. Ми розуміємо прагнення людей якнайшвидше отримати кошти в рамках гарантованої суми. І важливо, що завдяки нашій Автоматизованій системі виплат ми можемо у повній мірі відповісти на запит вкладників, навіть у такі непрості для країни часи», - сказала Наталія Рудуха, заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів.

Нагадаємо, виплати гарантованого відшкодування вкладникам АТ «МР Банк» розпочалися 25 березня 2022 року. Отримати відшкодування вкладники банку можуть у відділеннях одного з банків-агентів, підключених до процесингового центру Фонду. Перелік банків-агентів доступний за посиланням

Загальна гарантована сума, призначена до виплат вкладникам АТ «МР Банк», становить майже 1,2 млрд грн.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter