До уваги кредиторів АТ «МР БАНК»

09.05.2022

11 квітня 2022 року рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) № 238 затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МІЖНАРОДНИЙРЕЗЕРВНИЙ БАНК» (далі – АТ «МР БАНК»).

Оскільки задоволення вимог кредиторів відбувається лише у безготівковій формі, кредиторам АТ «МР БАНК» необхідно подати заяву або лист із зазначенням своїх реквізитів як отримувача коштів – номер поточного рахунку та код кредитора, а також найменування та код банку, в якому відкритий рахунок.

Заява або лист можуть бути подані кредиторами АТ «МР БАНК»:

  • у паперовому вигляді власноруч підписані і направлені поштовим зв`язком на адресу Фонду: (вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053 або м. Івано-Франківськ, 76018 (лист «до запитання») або на адресу АТ «МР БАНК»: вул. Володимирська, 46, м. Київ, 01601;
  • як сканована копія підписаного власноруч листа або електронним листом із застосуванням КЕП і направлені електронною поштою на адресу: [email protected] або [email protected].

У разі якщо відповідні заяви/листи з реквізитами були подані кредиторами АТ «МР БАНК» раніше в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] або у паперовому вигляді на адреси банку/Фонду, повторно подавати таку заяву/лист не потрібно.

Заяви кредиторів АТ «МР БАНК» прийматимуться протягом терміну здійснення ліквідаційної процедури банку, але не пізніше ніж за 45 днів до планованої дати затвердження ліквідаційного балансу АТ «МР БАНК». Про планову дату затвердження ліквідаційного балансу АТ «МР БАНК» буде повідомлено додатково на вебсайті Фонду та на вебсайті банку.

Нагадуємо, що дізнатись інформацію про включення до переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ «МР БАНК» та уточнити розмір своїх кредиторських вимог клієнти АТ «МР БАНК» зможуть звернувшись за номерами телефонів:

  • «Гарячої лінії» Фонду: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України); (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду: (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

У випадку незгоди із акцептованою Фондом сумою вимог кредитори АТ «МР БАНК» можуть надіслати відповідне звернення до Фонду на адресу електронної пошти: [email protected].

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter