Нерухомість Промінвестбанку вперше виставляється на аукціон з оренди

15.06.2022

ПРЕСРЕЛІЗ   

17 червня 2022 року в системі Prozorro.Продажі відбудуться перші аукціони з передачі в оренду нерухомого майна ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК», що перебуває в ліквідації. Це перші аукціони з оренди майна банків, що були передані в управління Фонду гарантування вкладів з дня запровадження воєнного стану в Україні.

На аукціони 17 червня будуть виставлені п’ять об’єктів нерухомості:

  1. Право оренди нерухомого майна, а саме: частини першого поверху, площею 2 177,3 кв. м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Нікополь, проспект Трубників, будинок 11б. Більш детальний опис об’єкту і умови участів аукціоні – за посиланням.
  2. Право оренди нерухомого майна, а саме: частини площ підвалу, першого та другого поверхів, загальною площею 1850,6 кв. м, майнового комплексу, що знаходиться за адресою: м. Київ, вулиця Ризька, будинок 12. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  3. Право оренди нерухомого майна, а саме: нежитлове приміщення, площею 264,8 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., м. Обухів, вул. Київська,119/7. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  4. Право оренди нерухомого майна, а саме: частина першого поверху, площею 192,6 кв.м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Воскресенська, будинок 17. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.
  5. Право оренди нерухомого майна, а саме: частина даху нежитлового будинку, площею 3 кв. м, що знаходяться за адресою: м. Київ, вулиця Малопідвальна, будинок 8. Більш детальний опис об’єкту і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Строк оренди кожного з цих об’єктів складає 6 місяців.

Аукціони з передачі в оренду нерухомості пройдуть відкрито і прозоро, за голландською моделлю, тобто, з покроковим зниженням стартової ціни. Орендарем може стати кожен охочий, скориставшись одним із офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozorro.Продажі. Надалі до оренди буде запропоновано низку об’єктів нерухомого майна банків, процедура ліквідації яких здійснюється Фондом. З детальною інформацією про всі об’єкти нерухомого майна, доступні до оренди, можна ознайомитись за посиланням.

Довідково.

Ліквідацію ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» розпочато 25 лютого 2022 р. на підставі рішення Правління НБУ «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб «Про початок процедури ліквідації ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» та делегування повноважень ліквідатора банку».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter