Актив «Земельного капіталу» - завод на етапі будівництва на Черкащині – на торгах 27 грудня

ПРЕСРЕЛІЗ      

27 грудня у системі Prozorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу об’єкту незавершеного будівництва – комплексу будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи на біоетанол у Черкаській області. Актив перебуває на балансі АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів. Кошти, отримані від продажу будуть спрямовані на розрахунок із кредиторами банку.

Загальна площа виставленого на продаж комплексу – 12 003,7 кв. м. Так, крім адміністративно-побутового корпусу, до складу комплексу також входять:  склад кормових продуктів; склад допоміжних матеріалів; корпус ректифікації-дистиляції та випаровування барди; корпус подрібнення зерна та приготування сусла тощо. Крім того, до складу лоту включено обладнання та інше рухоме майно. Розміщується об’єкт на Черкащині, у місті Золотоноша.

Початкова ціна реалізації лоту – 90,2 млн грн.

Детальна інформація про лот G22N021695 та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду – тут.

Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, що передбачає підвищення ціни, відкрито і прозоро. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі на сайті Prozorro.Продажі. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter