Таунхауси в елітному Козині, приватна школа в столиці та комерційна нерухомість по всій країні - цього тижня на аукціонах від ФГВ

20.12.2022

ПРЕСРЕЛІЗ      

Щодня у системі Прозорро.Продажі відбуваються аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Серед лотів – привабливі об'єкти нерухомості по всій країні різного цільового призначення. Усі заплановані аукціони з продажу об'єктів нерухомості на цей тиждень – можна знайти за посиланням. Ми ж пропонуємо підбірку лотів, які не варто прогавити.

НЕЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

  • Приватна школа у Деснянському районі столиці – на торгах 23 грудня. На продаж виставлено  нежитловий будинок з добудовою під приватну загальноосвітню школу, загальною площею 9 029 кв.м. Адреса об’єкту - м. Київ, вулиця Миколи Закревського, 42. Крім того, до складу лоту G22N021550 входять основні засоби (4,5 тис. одиниць) та корпоративні права (пайовий внесок в нефінансову установу) приватної організації. Обов`язкова умова продажу - зобов’язання покупця використовувати нерухоме та рухоме майно за призначенням, пов’язаним з наданням освітніх послуг. Початкова ціна – 173,8 млн грн. Детальна інформація про лот та аукціон – тут.
  • Приміщення торгово-офісного центру, площею понад 1,9 тис. кв. м, у Львові, за адресою вул. С. Литвиненка, 3. Початкова ціна на аукціоні – 53,9 млн грн. Умови участі – за посиланням.
  • Нежитлове приміщення в Івано-Франківську. 22 грудня на торгах - нежитлове приміщення, площею 266,4 кв.м, та гараж, загальною площею 24,8 кв.м, що розташовуються на вул. Незалежності у м. Івано-Франківськ. Також до складу лоту G5N021477 включено права вимоги за кредитним договором. Початкова ціна продажу – 8,2 млн грн. Деталі участі у торгах – тут.

Також на аукціонах цього тижня:

- нежитлові приміщення у Дніпрі;

- колишнє відділення банку у Черкасах, на вул. Хрещатик;

- нежитлові приміщення у м.Калуш Івано-Франківської області.

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

  • Квартири в таунхаусах в смт. Козин. 22 та 23 грудня відбудеться 6 аукціонів, лотами, на яких стануть кількарівневі квартири у таунхаусах в елітному передмісті Києва – смт. Козин. Крім квартири, площею від 400 до 587 кв.м., до складу кожного лоту входить присадибна земельна ділянка з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Умови участі у торгах – за посиланням тут і тут.  
  • Трикімнатна квартира в Одесі, за адресою вул. Артилерійська (пров. Артилерійський), 4а – на аукціоні 23 грудня. Загальна площа об’єкту – 102 кв.м (житлова площа 61,3 кв. м).  Стартова ціна – 1,9 млн грн. Умови участі у торгах – за посиланням.
  • Квартира у Вінниці (вул. Квятека (вул. Ващука Миколи), буд. 15) – на торгах 19 грудня. Лот G22N021460 виставлено на повторні торги за 0,5 млн грн. Умови участі в аукціоні – тут.

Аукціони відбудуться у системі Прозорро.Продажі, відкрито і прозоро. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter