Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму 6,7 млрд грн

10.04.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

Протягом поточного тижня (10 квітня – 14 квітня 2023 року) запланований продаж активів 9 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 6 724,1 млн грн. Із них на суму 6 285,8 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, і 406,1 млн грн – початкова ціна виставлених на продаж об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок та інших основних засобів. Дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 27,3 млн грн, а цінні папери – за 4,9 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «МР Банк» – на загальну суму 5 330,7 млн грн. Із них на суму 5 114,2 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на 198,3 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби банку. Дебіторська заборгованість перед банком виставлена на продаж зі стартовою ціною 18,2 млн грн.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 740,2 млн грн, із них на суму 654,9 млн грн виставлено права вимоги за кредитами, 85,3 млн грн – стартова ціна виставленого на продаж нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 421,8 млн грн. Із них на суму 307,7 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами та на суму 114,1 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. 
  • АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» - зі стартовою ціною у 153,8 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «БАНК СІЧ» - на загальну суму 46,3 млн грн, із них на суму 44,1 млн грн виставлено права вимоги за кредитними договорами, та на суму 2,2 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - на загальну суму 17,4 млн грн, із них на суму 10,2 млн грн на продаж виставлено права вимоги за кредитами, та на 2,3 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби. Ще зі стартовою ціною у 4,9 млн грн на продаж виставлено цінні папери.
  • АТ «Місто Банк» - на загальну суму 11,8 млн грн, із нихзі стартовою ціною 2,5 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, та на суму 0,3 млн грн – права вимоги за кредитами. Дебіторська заборгованість перед банком торгуватиметься за 9,0 млн грн.
  • АТ «Дельта Банк» - зі стартовою ціною 1,4 млн грн на продаж виставлено нерухоме майно, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «АКБ «АРКАДА» - зі стартовою ціною 0,6 млн грн на продаж висталено права вимоги за кредитами.  

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter