Кредит, забезпечний автомобільними газонаповнювальними компресорними станціями у кількох областях країни, – на торгах 1 травня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Першого травня 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ "МІСТО БАНК", який ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту включено право вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичною особою, у забезпечення за яким передано нерухомість та обладнання газонаповнювальних компресорних станцій у кількох областях країни.

Загальна заборгованість за договором, станом на початок березня 2023 року, склала 45,75 млн грн. При цьому у заставу банку передано:

  • 11 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій та обладнання до них та ін.;
  • 4 земельні ділянки загальною площею 17,2272 га;
  • корпоративні (майнові) права на частку у статутному капіталі Позичальника та фінансового поручителя.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено право вимоги за кредитом, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від позичальників повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі у судовому порядку.

Початкова ціна реалізації лота № GL16N023327 – 45,75 млн. грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут. Інформація про активи також доступна для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних. Механізм отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Активи на продаж виставляються повторно.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором, позичальників та поручителів за кредитним договорами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ "МІСТО БАНК".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter