Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 3 835 млн грн

20.05.2024

ПРЕСРЕЛІЗ    

Цього тижня (20-24 травня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 10 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 3 835,3 млн грн. Із них на суму 3 701,9 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 127,6 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 5,7 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» – на загальну суму майже 2 274,7 млн грн, з яких 2 273,9 млн грн – початкова ціна прав вимоги за кредитами, 0,7 млн грн – дебіторської заборгованості перед банком.
  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» – на загальну суму близько 997,6 млн грн, з яких 986,2 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, майже 11,4 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «ЗЛАТОБАНК» – із початковою ціною майже 167,7 млн грн виставляються права вимоги за кредитами.
  • АТ «МР БАНК» – на понад 117,9 млн грн – права вимоги за кредитами.
  • АТ «МЕГАБАНК» – на загальну суму 90,4 млн грн, з них об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться з початковою ціною 73 млн грн, права вимоги за кредитами – 17,4 млн грн.
  • АТ «АКБ «КОНКОРД» – на загальну суму понад 85,2 млн грн, з них на суму 83,3 млн грн – права вимоги за кредитними договорами, майже 1,8 млн грн – дебіторська заборгованість перед банком, 0,14 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» – на загальну суму 66,1 млн грн, з яких понад 55,3 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, майже 10,8 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – із початковою ціною понад 26 млн грн виставляються об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «БАНК ФОРВАРД» – на загальну суму майже 4,9 млн грн, з яких об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби виставлятимуться на торги з початковою ціною майже 4,8 млн грн, дебіторська заборгованість перед банком – 0,09 млн грн.
  • АТ «АЙБОКС БАНК» – на загальну суму майже 4,6 млн грн, з яких з початковою ціною близько 3,2 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком, понад 1,4 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter