28 травня 2024 року відбудеться підписання договору (актів) про передачу залишкового майна АТ АКБ «АРКАДА» акціонерам банку

24.05.2024

На підставі одержаних від акціонерів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНОГО КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «АРКАДА» (далі – АТ АКБ «АРКАДА») заяв про намір отримати майно (активи) банку, що залишилось після задоволення вимог усіх кредиторів (залишкове майно), виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 09 травня 2024 року прийняла рішення № 548 про передачу залишкового майна (активів) акціонерам АТ АКБ «АРКАДА» в розмірі часток, котрі їм належать.

З метою виконання цього рішення, інформуємо, що підписання договорів (актів) про передачу залишкового майна АТ АКБ «АРКАДА» у спільну часткову власність акціонерів, що виявили намір отримати таке майно, відбудеться 28 травня 2024 року за місцезнаходженням АТ АКБ «АРКАДА» (вул. Володимирська, 46, м. Київ).

У зв’язку з цим звертаємо увагу акціонерів АТ АКБ «АРКАДА» на необхідність 28 травня 2024 року прийти за адресою: вул. Володимирська, 46, м. Київ, для підписання договорів (актів) про передачу залишкового майна АТ АКБ «АРКАДА».

Реєстрація акціонерів, які прибули для підписання договорів (актів) відбуватиметься з 10:00 до 12:00, а безпосереднє підписання - з 12:00 до 14:00.

З метою проведення ідентифікації під час підписання договорів (актів) підписант зобов’язаний пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України може бути використаним на території України для укладення правочинів, та надати документи, що підтверджують його повноваження. Фізична особа - резидент додатково пред’являє документ, виданий відповідним контролюючим органом, що засвідчує його реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків.

Довідкова інформація за телефоном АТ АКБ «АРКАДА»: +38 (050) 618-97-31.

Адреса АТ АКБ «АРКАДА»: вул. Володимирська, 46, м. Київ, 01601.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter