Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 1,8 млрд грн

28.05.2024

ПРЕСРЕЛІЗ     

Цього тижня (27-31 травня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 9 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 1 879,8 млн грн. Із них на суму 1 773,6 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 100,5 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 5,7 млн грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - на загальну суму 986,4 млн грн, з яких 986,2 млн грн – початкова ціна прав вимоги за кредитами, майже 0,02 млн грн - об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 644,7 млн грн, з них права вимоги за кредитами торгуватимуться зі стартовою ціною 622,6 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 22,0 млн грн.
  • АТ «МР БАНК» - із початковою ціною понад 117,9 млн грн на торги виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 87,4 млн грн, з них об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться з початковою ціною понад 69,9 млн грн, права вимоги за кредитами – 17,4 млн грн.
  • АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 18,9 млн грн, з яких 16,4 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, 2,5 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «АКБ «КОНКОРД» - на загальну суму 18,2 млн грн, з них на суму 13,1 млн грн – права вимоги за кредитними договорами, майже 5,0 млн грн – дебіторська заборгованість перед банком, 0,01 млн грн - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «БАНК ФОРВАРД» - з початковою ціною 4,3 млн грн на торги виставляються об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • АТ «АЙБОКС БАНК» - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться з початковою ціною 1,4 млн грн.
  • АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» - із стартовою ціною 0,7 млн грн торгуватиметься дебіторська заборгованість перед банком.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter