Освіта та практика. Фахівці Фонду провели вебінари для студентів Сумського державного університету

06.06.2024

23 травня фахівці Фонду гарантування вкладів провели практично орієнтовані вебінари для студентів спеціальності "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" Сумського державного університету.

Метою проведення навчання є поглиблене вивчення студентами принципів роботи системи гарантування вкладів в Україні та практична підготовка майбутніх фахівців з фінансів до реальних професійних ситуацій.

На запрошення організаторів, консультант з фінансових питань відділу фінансової просвіти Фонду Ганна Лебідь провела вебінар «Система гарантування вкладів: від міфів до фактів». Під час спілкування з аудиторією увагу студентів було зосереджено на інформації про гарантування вкладів у воєнний та післявоєнний час та актуальних питаннях роботи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для захисту інтересів вкладників банків. Також, учасники заходу отримали корисні практичні рекомендації щодо раціонального управління власними фінансами.

Учасники вебінару «Сучасні виклики в професії фінансиста», який провела провідний економіст відділу виявлення та дослідження фактів нанесення шкоди Фонду Вікторія Кремень дізнались про те, які навички та професійні компетенції необхідні фахівцям у сфері фінансів, щоб досягти успіху у своїй професійний галузі. Під час обговорення актуальних викликів, з якими стикаються спеціалісти з фінансів, експертка Фонду окреслила необхідні професійні компетенції для фахівця з фінансів на українському фінансовому ринку та за кордоном.

Ці вебінари стали важливим кроком у підготовці майбутніх фінансистів та зміцненні співпраці між освітніми закладами і фахівцями практиками Фонду гарантування вкладів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter