Міжгалузевий пул активів семи банків - на аукціоні 3 липня

ПРЕСРЕЛІЗ    

03 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР БАНК», АТ «МЕГАБАНК»,  ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», АТ «БАНК ФОРВАРД», АТ «БАНК СІЧ», АТ «АКБ «КОНКОРД» та АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Міжгалузевий пул включає активи, за якими боржники провадять різні види економічної діяльності. До складу лоту GL48N1126222 увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання та фізичними особами, дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банками оформлено об’єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки, обладнання, товари, транспорт, фінансову поруку тощо. Зокрема, серед застави:

  • цех сухофруктів загальною площею 696,36 кв м, розташований у Рахівському районі Закарпатської області;
  • комплекс будівель та споруд (35 од.) у Дніпропетровській області загальною площею 6 673,7 кв м, що розташований на земельній ділянці кад.№1221486200:04:405:0001 площею понад 3,9 га;
  • офіс, реконструйований з власних нежитлових приміщень, загальною площею 70,7 м кв, що знаходиться в м. Ужгород Закарпатської області;
  • житловий будинок загальною площею 473,1 кв м (житлова площа – 158,6 кв м), розташований у м. Хмельницький;
  • земельна ділянка площею 0,1 га, цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що знаходиться у м. Хмельницький тощо.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не майно, що є забезпеченням за кредитними договорами, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту – 48,0 млн грн.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «МР БАНК», АТ «МЕГАБАНК»,  ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», АТ «БАНК ФОРВАРД», АТ «БАНК СІЧ», АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» та АТ «АКБ «КОНКОРД».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter