Кредит з комерційною нерухомістю у заставі – на повторних торгах 28 червня

ПРЕСРЕЛІЗ   

28 червня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «БАНК СІЧ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Лот G39N026221 складається з права вимоги за кредитним договором, укладеним з юридичною особою, та дебіторської заборгованості. Активи виставляють на торги вдруге.

Позичальник не перебуває в процедурі банкрутства і провадить діяльність у галузі будівництва житлових і нежитлових будівель.

У забезпечення за виставленим на аукціон кредитом оформлено комерційну нерухомість (нежитлова будівля площею 1 672,5 кв.м.) в м. Харків.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не передане у заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту – 13,3 млн грн.

Торги будуть проходити за «англійською» моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активу доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «БАНК СІЧ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter