Активи банку «Фінанси та кредит» з фармацевтичним комплексом у заставі – на повторних торгах 5 вересня

ПРЕСРЕЛІЗ     

5 вересня 2024 року в системі Prozorro.Продажі на повторні торги виставлено активи АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», ліквідацію якого здійснює Фонд гарантування вкладів. До складу лоту GL18N026331 увійшли права вимоги за 10 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання.

Частина виставлених на аукціон активів перебуває у заставі Національного банку України.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банком оформлено єдиний майновий комплекс, комерційну нерухомість, земельні ділянки, прості іменні акції та майнові права на отримання товару. Зокрема, серед застави:

  • єдиний майновий комплекс площею 36,8 тис кв м у Львові з виробництва фармацевтичної продукції, який включає нерухоме та рухоме майно, основні засоби;
  • комерційна нерухомість у центрі м Києва: приміщення на вул. Саксаганського загальною площею біля 3 тис. кв м та на проп. Берестейському (колишній Перемоги) загальною площею 1,7 тис. кв м.
  • земельні ділянки загальною площею 23,7 га в Київській обл.

Компанії-позичальники не перебувають у процесі припинення і ведуть діяльність у сфері виробництва фармацевтичних препаратів та матеріалів.

Початкова ціна лоту – 2,34 млрд. грн.

Звертаємо увагу, що на продаж виставлено не майно, що є заставою за кредитними договорами, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, крім позичальників та поручителів за кредитом, а також крім осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про лот за посиланням, умови участі та посилання на аукціон тут. Крім цього, докладна інформація про активи є в публічному паспорті активів - за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter