Обрано голову адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

13.03.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Прийма Ігор Михайлович, завідувач секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності, обраний на посаду голови адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Відповідне рішення було прийнято адміністративною радою на засіданні, що відбулося 9 березня (рішення №9 «Про обрання голови адміністративної ради Фонду»).  

Варто нагадати, що адміністративна рада є одним з керівних органів Фонду, складається з п'яти осіб і формується шляхом делегування до її складу одного представника Кабінету Міністрів України, двох представників Національного банку України, одного представника профільного комітету Верховної Ради України та директора-розпорядника Фонду. Голова адміністративної ради обирається з числа її членів.

Сьогодні до складу адміністративної ради Фонду також входять Директор департаменту фінансової політики Міністерства фінансів України Юрій Гелетій, директор Департаменту фінансового контролінгу Національного банку України Олег Стринжа, директор Департаменту стратегії та реформування Національного банку України Михайло Відякін та директор-розпорядник Фонду Костянтин Ворушилін.

Повноваження адміністративної ради Фонду визначено Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter