Керівництво Фонду гарантування зацікавлене у викритті фактів корупції

08.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Завдяки тісній співпраці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з Головним управлінням боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ, вчора було припинено діяльність злочинної групи, що здійснювала вимагання неправомірної вигоди в особливо великих розмірах, та до складу якої входила уповноважена особа Фонду. 

 Антикорупційна операція була здійснена у режимі цілковитої секретності, деталі її проведення були відомі вкрай обмеженому колу осіб. Зараз тривають оперативно-слідчі дії.

Керівництво Фонду зацікавлене у викритті нечистих на руку уповноважених осіб, співробітників неплатоспроможних банків та Фонду і висловлює подяку ГУ БКОЗ СБУ за активну позицію у боротьбі з корупцією та ефективну взаємодію.

Дотримуючись принципу «нульової толерантності» до будь-яких проявів корупції, Фонд і надалі вживатиме усіх заходів щодо запобігання та протидії цьому явищу як у власних лавах, так і серед співробітників неплатоспроможних банків, та сприятиме правоохоронним органам у викритті подібних фактів.

Про виявлені факти корупції зі сторони співробітників Фонду та банків, що перебувають у його управлінні, просимо своєчасно повідомляти до служби запобігання та протидії корупції Фонду за телефоном 044-333-36-10 та до головного ГУ БКОЗ СБУ за телефонами 044-256-90-07  або 044-272-23-76 (факс). 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter