Представники Фонду гарантування провели тренінг у рамках Днів фінансової обізнаності у Полтаві

27.04.2018

Lecture 04.2018 1Представники Фонду гарантування, у рамках проведення Днів фінансової обізнаності у Полтаві, прочитали лекції на тему «Як працює система гарантування банківських вкладів в Україні» та «Безпека банківських вкладників: як не втратити заощадження та захистити свої інтереси», а також провели тренінги для викладачів вищих навчальних закладів.

Заходи відбувались протягом 19-20 квітня 2018 року у Полтавському національному технічному університеті ім. Ю. Кондратюка та Полтавському університеті економіки і торгівлі. Їх відвідали понад 2600 полтавчан та гостей міста, серед яких основну частину становлять студенти та викладачі вищих навчальних закладів.

Lecture 04.2018 2

Також в рамках «Днів фінансової обізнаності» проводилися екскурсії виїзною виставкою Музею грошей Національного банку.

Дні фінансової обізнаності проходили під гаслом «Керуй фінансами впевнено!» і були покликані заохотити громадян приділити більше уваги управлінню власними фінансами та бюджетом, підготувати молодь до прийняття впевнених та зважених фінансових рішень.

 Організаторами Днів фінансової обізнаності є Національний банк України та Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» у партнерстві з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, Університетом банківської справи, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та Незалежною асоціацією банків України. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter