Житловий будинок, реєстраційний № 1831507863220, загальною площею 100 кв. м., за адресою: Харківська обл., Дергачівський р-н., м.Дергачі, провулок Новоселівський, будинок 17 (3081377)*. Основні засоби у кількості 1 одиниць, що розташовані за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, буд. 1**. *Направлено запит щодо реєстрації осіб; *На нерухоме майно накладено арешт на підставі постанови про арешт майна боржника та заборони на його відчуження. Банком направлено заяву про зняття арешту; *Відомості щодо права власності (користування) на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, в Державному реєстрі відсутні. В разі виникнення необхідності, документальне оформлення та витрати на таке оформлення, покладаються на покупця; **Банк залишає за собою право змінювати адресу фактичного місцезнаходження ТМЦ.

Житловий будинок,  реєстраційний № 1831507863220, загальною площею 100 кв. м., за адресою:  Харківська обл., Дергачівський р-н., м.Дергачі, провулок Новоселівський, будинок 17 (3081377)*. Основні засоби у кількості 1 одиниць, що розташовані за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, буд. 1**. *Направлено запит  щодо реєстрації осіб; *На нерухоме майно накладено арешт на підставі постанови про арешт майна боржника та заборони на його відчуження. Банком направлено заяву про зняття арешту; *Відомості щодо права власності (користування) на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, в Державному реєстрі відсутні. В разі виникнення необхідності, документальне оформлення та витрати на таке оформлення, покладаються на покупця; **Банк залишає за собою право змінювати адресу фактичного місцезнаходження ТМЦ.
Номер лоту
GL22N015467
Дата торгів
2020-01-20
Ціна продажу
85 570,40 грн
Електронна адреса аукціону - https://prozorro.sale/auction/UA-EA-2019-12-23-000010-b
Реалізовано Ціна продажу: 85 570,40 грн
Стартова ціна на аукціоні: 85 570,40 грн
Інформація та документи, розміщені на цьому сайті, були підготовлені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) виключно для інформаційних цілей і не повинні вважатися спонуканням до будь-яких дій чи бездіяльності. Інформація та документи, що міститься на цьому сайті, були отримані з/або ґрунтуються на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпними та не можуть сприйматися як повні або актуальні. Рішення покупця щодо будь-яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів), котре реалізується, в тому числі шляхом перевірки інформації у відповідних державних реєстрах та інших відкритих джерелах інформації. Фонд не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтуються на інформації, викладеній на даному сайті.​