29.12.2016

Фонд запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитом компанії з виробництва високотехнологічних алюмінієвих панелей

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розглядає можливість виставлення на продаж прав вимоги за кредитами АТ «Дельта Банк». У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

Серед можливих лотів – права вимоги за кредитом фізичної та юридичної особи. 

Так, компанія-позичальник сьогодні перебуває у стані припинення, а свого часу була першим та єдиним українським заводом з виробництва високотехнологічних алюмінієвих композитних панелей. Завод мав замкнутий цикл виробництва. Виготовлена продукція успішно реалізовувалась у тому числі за межами країни. Загальна заборгованість за договором на початок жовтня цього року склала 328,78 млн грн.

Заборгованість за кредитом фізичної особи, який також планують виставити на продаж, на початок жовтня склала 2,12 млн грн.  

При цьому у забезпечення за договорами передано комплекс будівель у Дніпрі на вул. Войцеховича (виробничий корпус (3984 м2), адміністративний корпус, альтанка та навіси тощо) та лінію хромування та покриття алюмінієвих котушок, лінію ламінування тощо.

Крім того - майнові права на частку в статутному фонді позичальника та одного з фінансових поручителів, що знаходяться в стані припинення з липня 2016 року.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Дізнатись інформацію про проведену банком судово-претензійну роботу, наявність матеріалів кредитних справ, детальну інформацію про актив, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представник банку – Ельвіра Шидлось, 067-522-54-24; представник Фонду – Олександр Чередник, 063-799-59-45). 

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронні адреси: [email protected] та [email protected] до 20.01.2017 року.